Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Zit je met vragen over autodelen?

Stel ze live tijdens de infosessie! Hoe werkt autodelen nu precies? Is dit een slimme zet voor mijn budget? Hoe kan ik reserveren? Kan ik mijn eigen wagen delen met mijn buren en hoe pak ik dat dan aan? Kan ik een testrit maken?

Stel ze live tijdens de infosessie! Sinds juni vind je 2 elektrische deelwagens in onze gemeente. Ze hebben een vaste standplaats aan het station in Burst en aan het Administratief Centrum Steenberg en zijn helemaal klaar voor gebruik. Autodelen is een eenvoudig en goedkoop alternatief als jouw (tweede) wagen het grootste deel van de tijd stil staat.

Maar: hoe werkt autodelen nu precies? Is dit een slimme zet voor mijn budget? Hoe kan ik reserveren? Kan ik mijn eigen wagen delen met mijn buren en hoe pak ik dat dan aan? Kan ik een testrit maken? We bieden je graag een antwoord op al jouw vragen via een infosessie op maandag 7 september, doorlopend tussen 18 en 21u in Emotia.

De organisatoren zetten alle mogelijkheden van autodelen op een rij en geven je ook de kans om zelf te ervaren hoe zo’n elektrische topwagen rijdt. Natuurlijk houden we bij de organisatie van dit event rekening met alle geldende coronamaatregelen.

Inschrijven is verplicht via  mobiliteit@erpe-mere.be.

Kan je niet aanwezig zijn op onze gemeentelijke infosessie of blijf je toch liever thuis?

SOLVA, Autodelen.net en Valckenier Share organiseren ook een digitale infosessie waar alle voordelen en aanbieders van autodelen aan bod komen. Je komt te weten hoe je een deelwagen reserveert of hoe je je eigen wagen kan delen met je buren. Jouw vragen kan je live stellen via de chatfunctie en je krijgt meteen een helder antwoord.

Deze digitale infosessie vindt plaats op dinsdagavond 22 september en start om 20.00u.

Inschrijven kan via deze link: https://solva.webinargeek.com/digitale-infosessie-autodelen. Voor al jouw vragen rond autodelen!

Gepubliceerd op  wo 02 sep 2020