Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Verrassingen in je valies

Ben je leerkracht en wil je je deze zomer laten verrassen door de bib? Doe dan mee met verrassingen je valies (voor 17 juni).

Nog enkele weken en de zomervakantie begint. Dat betekent rust en tijd voor al die dingen die te vaak blijven liggen. Wil je je deze zomer, behalve door de zon, ook laten verrassen door enkele pareltjes uit de jeugdliteratuur?

Ga dan mee op ontdekkingsreis. We helpen zelfs je koffer pakken!

Dit is ons zonnig plan:

  • We maken voor jou een pakket klaar van 5 verrassende boeken.
  • Bij elk boek zorgen we voor een recensie. Deze zitten in een mysterieuze, gesloten omslag die je enkel mag openen wanneer je de boeken gelezen hebt. Je eigen oordeel is immers het meeste waard.
  • Er is verder geen haast bij: we verwachten het pakket pas na de zomervakantie terug.

Het enige wat wij terugvragen is een foto. Eentje van jou op een badhanddoek op een tropisch eiland, op de top van een berg, op een terrasje in een of andere Europese cultuurstad of gewoon thuis in je hangmat: als het maar een foto is van jou mét het boek dat je het mooist vindt. Deze foto’s krijgen na de zomer een plaatsje in de bib. Want zo kunnen jouw leerlingen zien welk boek de meester of juf deze vakantie las en kunnen we de boeken promoten bij de kinderen en hun ouders.

Inschrijven kan tot 17 juni via dit formulier.

Gepubliceerd op  wo 24 mei 2023