Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Vakantiewerking – IBO Pimboli

Tijdens de zomervakantie neemt ook IBO Pimboli graag even verlof. Om de opvang van de kinderen toch te garanderen organiseren we voor de allerkleinsten wel een “vakantiewerking”.

Wie – Waar - Wanneer?

Alle kinderen tussen 2,5 jaar en 6 jaar zijn welkom in de lokalen van IBO Pimboli, Steenstraat 80 te 9420 Erpe-Mere. U kan uw spruit aan ons toevertrouwen en dit binnen de periode van

  • 23 juli 2018 tot en met 27 juli 2018
  • 30 juli 2018 tot en met 3 augustus 2018

Wat is vakantiewerking en hoe ziet onze dagindeling eruit?

Tijdens de vakantiewerking staat plezier maken voorop! We zorgen voor een leuk aanbod, met afwisselend vrij spel en een heleboel activiteiten aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Hiervoor beschikken we over een enthousiast team, aangestuurd door de lokale verantwoordelijke van Pimboli, die de werking in goede banen leidt en instaat voor de pedagogische ondersteuning van het team.

Uw kind is welkom vanaf 7u ’s morgens. Rond 10u en 15:30u voorzien we iets om te eten en te drinken. De kinderen brengen een lunchpakket mee voor ’s middags. Uiterlijk om 18u wuiven we de kinderen graag uit.

Hoeveel kost dit en hoe schrijf ik in?

De prijs voor een halve dag (maximaal 5 uren) bedraagt 5 euro. Voor een hele dag (meer dan 5 uren) bedraagt dit 10 euro.

Op voorhand inschrijven en betalen is noodzakelijk omdat de plaatsen beperkt zijn en maximaal 28 kinderen per dag kunnen deelnemen.

De inschrijvingsformulieren zijn beschikbaar op de locatie of u kan mailen naar Pimboli@vdkomma.be.

Vragen?

Heeft u vragen, of wenst u iets te bespreken in verband met uw kind, kom dan gerust langs, of contacteer ons per mail of telefonisch.

Wij kijken er naar uit uw kind een fijne tijd te bezorgen!

 

IBO Pimboli

Steenstraat 80 te 9420 Erpe-Mere

Tel: 053 78 11 87

pimboli@vdkomma.be

Gepubliceerd op  ma 11 jun 2018