Gemeente Gemeente Erpe-Mere

UPDATE: Afsluiten van de Ommegangstraat, Kruiskouterstraat en Cauwenbergstraat (volgens fasering hieronder)

Voor de aanleg van een nieuwe drinkwaterleiding wordt de Ommegangstraat (vanaf huisnummer 1 tot Kapelleveldstraat), de Kruiskouterstraat en de Cauwenbersgstraat (vanaf Ommegangstraat tot aan Nijverheidsstraat) afgesloten voor doorgaand verkeer.

Op vraag van de bewoners werd de planning voor de uitvoering van de werken aangepast. Volgende week dinsdag, 23 april 2019, zullen de werken opgestart worden in de Cauwenbergstraat en niet in de Ommegangstraat zoals eerst voorzien.

De aangepaste fasering ziet er uit als volgt:

 • Fase 1: van 15 april tot 19 april 2019
  Ommegangstraat vanaf het kruispunt Hagenstraat tot het kruispunt Kruiskouterstraat langs de kant van de oneven huisnummers.

 • Fase 2: van 23 april tot 1 mei 2019
  Cauwenbergstraat vanaf het kruispunt Nijverheidsstraat tot het kruispunt Ommegangstraat langs de kant van de even huisnummers.

 • Fase 3: van 2 mei tot 11 mei 2019
  Ommegangstraat vanaf het kruispunt Cauwenbergstraat tot het kruispunt Hagenstraat langs de kant van de oneven huisnummers.

 • Fase 4: van 13 mei tot 17 mei 2019
  Cauwenbergstraat vanaf het kruispunt Ommegangstraat tot het kruispunt Steenstraat langs de kant van de even huisnummers.

 • Fase 5: van 20 mei tot 24 mei 2019
  Ommegangstraat vanaf het kruispunt Kruiskouterstraat tot het kruispunt Kapelleveldstraat langs de kant van de oneven huisnummers.

Voorgaande gedetailleerde planning werd opgemaakt in overleg met Farys. De planning is onder voorbehoud van gunstige weersomstandigheden en kan dus nog wijzigen in functie van weerverlet of onverwachte werken.

Wegomlegging is voorzien langs de Nijverheidsstraat, Steenstraat, Kerkhofstraat, Diepestraat en Ommegangstraat.

Gelieve ons te verontschuldigen voor de hinder die deze werken ongetwijfeld zullen veroorzaken.

Voor specifieke vragen kan u contact opnemen met Wim Langendries, diensthoofd Openbare Werken op 053 60 34 40 of met Marleen Lambrecht, schepen Openbare Werken op 0476 29 39 88.

Gepubliceerd op  do 11 apr 2019