Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Speelpleinwerking

Tijdens de vakantieperiode kunnen kinderen zich uitleven op de speelpleinwerking. De deelnemers worden opgedeeld in leeftijdsgroepen en de activiteiten worden aan deze leeftijdsgroepen aangepast.

In de vakantie kunnen kinderen van 3 tot 12 jaar zich uitleven op het speelplein. In de voormiddag wordt in leeftijdsgroepen gespeeld, en in de namiddag mag er vrij gespeeld worden en voorzien de animatoren verschillende activiteiten voor alle leeftijden.

Speelplein Tweeper opent de deuren op maandag 8 juli 2024 en sluit ze terug op vrijdag 23 augustus 2024. Er is geen speelpleinwerking op 11 juli en 15 augustus. 

De kinderen kunnen spelen van 9.00 tot 16.00 uur en er is gratis voor-opvang voorzien vanaf 7.00 uur en na-opvang tot 18.00 uur. Kinderen brengen zelf een lunchpakket, koek en drank mee.

 Probeer zeker op tijd te zijn, zodat we vlot kunnen beginnen aan de activiteiten.

Moet je toch afwijken van de uren, geef dat dan zeker door aan de gemeente of aan de hoofdanimator ( +32 473 31 35 49) zodat we ervan op de hoogte zijn.

Indien uw kind niet aanwezig kan zijn, vragen we om op voorhand te annuleren. Op die manier krijgen kinderen op de wachtlijst de kans om toch deel te nemen aan de speelpleinwerking.

De speelpleinwerking gaat door in de Speelberg, een gedeelte van basisschool De Grasspriet, Steenstraat 80 in Mere.

We gaan voor alweer een topvakantie!

Voorwaarden

Als bijlage kunt u het reglement van de gemeentelijke vakantiewerkingen terugvinden. Wanneer u uw kind inschrijft voor één van de gemeentelijke vakantiewerkingen, verklaart u zich akkoord met dit reglement.

Als bijlage vind je een infobrochure en een medische invulfiche die je op de eerste dag Speelplein afgeeft aan de animatoren. Opgelet: vooraf inschrijven via de webshop of via de dienst Jeugd is verplicht!

Hoe aanvragen

Vooraf inschrijven is de boodschap. Dit is mogelijk na afspraak aan de balie van de dienst jeugd en via de gemeentelijke webshop.

Woon je in Erpe-Mere, dan kan je inschrijven vanaf donderdag 18 april om 18.00 uur. Woon je niet in Erpe-Mere, dan kan je inschrijven vanaf maandag 22 april om 9.00 uur. 

Prijs

De kostprijs per kind bedraagt:

  • Voor kinderen waarvan de ouders of één van beide ouders in Erpe-Mere wonen: 6 euro per dag
  • Voor kinderen van buiten Erpe-Mere: 12 euro per dag
  • Voor kinderen die houder zijn van een UiTPAS met kansentarief: 3 euro per dag

Wat meebrengen

Kinderen brengen zelf een lunchpakket, drank en koek mee.

Meer info

De speelpleinwerking gaat door op volgende locatie:

  • Steenstraat 80
    9420 Erpe-Mere