Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Save the date! 2e inspiratiedag 'Paard in het landschap' op 18/10/2020

Op zondag 18 oktober 2020 vindt de tweede Inspiratiedag ‘Paard in het Landschap’ plaats!

Wil je als Oost-Vlaamse paardenhouder weten hoe kleine landschapselementen zoals hagen, heggen of houtkanten, een poel of kruidenrijk graslandbeheer niet alleen het omringende landschap en de natuur, maar ook het welzijn van je paarden ten goede komt? Ben je benieuwd naar de ervaringen van enkele Oost-Vlaamse paardenhouders, die recent al een aantal van deze elementen toepasten op hun paardenhouderijen?

Kruis dan 18 oktober 2020 alvast aan in je agenda, want dan vindt de tweede Inspiratiedag ‘Paard in het Landschap’ plaats! Het belooft een leerrijke dag te worden. Er staan enkele terreinbezoeken aan inspirerende projecten in het Meetjesland op de planning en een boeiende workshop rond natuurlijk weidebeheer.

Inschrijven is verplicht en kan vanaf september. Bij de organisatie wordt rekening gehouden met de geldende coronamaatregelen; het aantal beschikbare plaatsen zal bijgevolg beperkt zijn. Hou zeker en vast de website (www.rlva.be/paard-het-landschap) en social media in de gaten voor updates en meer info.

Gepubliceerd op  di 11 aug 2020