Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Ruil jouw steenberg feest! kaart in

Deze zomer kan je jouw laatste stempels sparen op jouw Steenberg feest! kaart. De laatste stempel wordt gezet op de boekenkaftdag Ezelsoor. Daarna verwachten we jullie op het enige, echte Steenberg feest! Ruil jouw spaartkaart voor 7 september om in de bib!

Steenberg feest! komt dichtbij…Staat 7 september al in jouw agenda?

De eerste editie van het Steenberg feest! gezinsfestival nadert, wat kan je verwachten? Springkastelen, ballonplooier, circusworkshop, workshop papierscheppen, eet-en drankstanden , optredens van Raf Violi & Coolkids. Voor al wie een volle  Steenberg feest! spaarkaart heeft, zijn er leuke extra’s. Dit alles vindt plaats op zaterdag 7 september van 14.00 tot 18.00 uur op het domein Steenberg.

Steenberg feest! is een organisatie van de bibliotheek, dienst Jeugd, dienst Sport en Huis van het Kind Erpe-Mere/Lede.

Volg het evenement op facebook

Denk er aan je volle stempelkaart om te ruilen in de bib voor je verwenpakketbon! De laatste stempel kan je verdienen op de boekenkaftdag ?

Ezelsoor kaftdag op woensdag 4 september van 13.00 tot 16.30 uur

Koop geen kaftpapier want ezelsoor komt er aan! Kom je boeken kaften met gratis en origineel kaftpapier. Of versier ze met een mooie tekening van onze illustrator. Wij zorgen voor scharen, plakband en etiketten.

Het is de laatste kans om je Steenberg feest!- stempelkaart vol te sparen of om te ruilen.

Ruil je UiTPASpunten voor een leuk gadget.

Volg het evenement op facebook

Gepubliceerd op  vr 05 jul 2019