Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Participatie mobiliteitsplan Erpe-Mere

Het gemeentebestuur van Erpe-Mere start de actualisatie van haar Mobiliteitsplan met een brede consultatie van de bevolking.

Wij willen ook graag jouw mening kennen over het verkeer en de mobiliteit in Erpe-Mere.

Daarom nodigen wij je uit op maandag 7 september 2020 in het cultuurhuis Emotia voor een open participatiemoment waarbij doorlopend tussen 18 en 21u uitleg gegeven wordt over de doelstellingen en bezorgdheden aangaande verkeer en mobiliteit in Erpe-Mere.

Iedereen krijgt de kans om zijn of haar ideeën of bemerkingen door te geven. Alle inbreng zal meegenomen worden voor verder onderzoek binnen de twee klankbordgroepen.

Geïnteresseerd?
Bekijk alvast het filmpje en kom zeker langs om mee te denken over onze toekomst.

Je kan er die avond ook een gratis testritje maken met onze nieuwe elektrische deelwagens die sinds juni ter beschikking staan op het domein Steenberg en aan het station van Burst.

Om alle richtlijnen in verband met Corona stipt te kunnen naleven vragen wij om in te schrijven via mobiliteit@erpe-mere.be.

Wie niet kan langskomen op het participatiemoment, kan zijn of haar bemerkingen voor 30-09-2020 ook schriftelijk doorgeven via de Dienst Mobiliteit, Oudenaardsesteenweg 458, 9420 Erpe-Mere of digitaal via het E-loket of mobiliteit@erpe-mere.be

Praktische info:
Maandag 7 september 2020 – doorlopend van 18 tot 21u
EMOTIA, Oudenaardsesteenweg 456, 9420 Erpe-Mere

Wij verwijzen ook nog naar de enquête van de Vervoerregioraad via de link: Vervoerregioraad Aalst waarbij jouw mening gevraagd over de mobiliteit binnen de ganse REGIO.

Gepubliceerd op  vr 28 aug 2020