Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Spaar lotjes van 'Zo Dichtblij' en doe het hart van onze gemeente kloppen!

Van 29 april tot en met 3 juni 2017 organiseert Erpe-Mere i.s.m Bond Beter Leefmilieu, UNIZO en Gezinsbond de nieuwe campagne ‘Zo Dichtblij’. Verzamel mee lotjes bij de deelnemende handelaars en maak kans op mooie prijzen.

De deelnemende handelaars en ondernemers herken je aan de leuke poster met de slogan ‘Fijn je hier weer te zien!’. Op die manier wil ‘Zo Dichtblij’ de inwoners bewust maken van een bruisende kern en detailhandel, horeca én ondernemerschap in en rond de kern op de juiste plaats stimuleren. Want ook diensten, creatievelingen en kleinschalige productie brengen het centrum tot leven. Tijdens de campagneperiode belonen de deelnemende handelaars en ondernemers hun klanten daarom met een lot.

Klanten van deelnemende handelaars zullen vanaf 29 april hun loten kunnen registreren op zodichtblij.be en maken kans op een lokale prijs.

En ‘Zo Dichtblij’ draagt ook op andere vlakken bij aan de leefbaarheid van onze gemeente. Tijdens de campagne willen we bestaande en nieuwe activiteiten rond duurzaamheid zichtbaar maken en daarbij zoveel mogelijk inwoners samenbrengen. Zo doen we Erpe-Mere echt bruisen!

We roepen de verenigingen alvast op om activiteiten op te zetten rond de thema’s ondernemende kern, kwaliteitsvolle leefomgeving, vlotte mobiliteit, voeding van eigen bodem, circulaire economie of hernieuwbare energie. We nodigen iedereen uit mee werk te maken van een leefbare gemeente!

Gepubliceerd op  ma 15 mei 2017