Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Leer bij... met de bib

Vanaf 1 mei kan je via de bibliotheek gratis meer dan 30 cursussen volgen. Online leren is gratis voor alle leden van bib Erpe-Mere. Het enige wat je moet hebben, is een Mijn Bibliotheek profiel en een computer, laptop of tablet.

Online leren met de bib

Starten met (bij)leren is heel eenvoudig: klik door naar het online leerplatform. Log in met je Mijn Bibliotheekaccount en kies een cursus. Je  studeert waar en wanneer het jou past en volgens je eigen ritme.

Lees er alles over op onze catalogus of ga meteen naar de het online leerplatform (enkel voor wie al een Mijn Bibliotheek account heeft*).

Levenslang leren waar en wanneer je wil dankzij BibArt

BibArt, het samenwerkingsverband van de bibliotheken van Denderleeuw, Erpe-Mere, Haaltert, Lede en Ninove stelt vanaf 1 mei een online leerplatform ter beschikking van haar leden.

De vijf bibliotheken willen blijven inzetten op levenslang leren voor hun leden via een gratis aanbod van online interactieve cursussen over vrije tijd, gezondheid, persoonlijke groei, digitale vaardigheden, loopbaanontwikkeling, vreemde talen en nog veel meer.

* je kan enkel inloggen met een geldig Mijn Bibliotheek account gelinkt aan de bib van Erpe-Mere, Denderleeuw, Haaltert, Lede, Ninove of één van de andere 55 bibliotheken.

Gepubliceerd op  za 01 mei 2021