Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Jobs in eigen streek

Voka Oost-Vlaanderen lanceert in Erpe-Mere het online vacatureplatform Jobsin en werkt daarvoor samen met het lokaal bestuur om jobs in eigen streek zichtbaar en bekend te maken (JobsIn Erpe-Mere).

Samen met Voka Oost-Vlaanderen wil de gemeente zo de lokale werkzaamheidsgraad opkrikken en een positieve bijdrage leveren aan de personenmobiliteit en duurzaamheid.

De krapte op de arbeidsmarkt is actueler dan ooit. Nooit eerder waren er zo veel mensen aan de slag in Oost-Vlaanderen en nooit eerder stonden er zo veel vacatures bij bedrijven open. De vraag naar gemotiveerd personeel blijft erg groot en werken in eigen streek biedt heel wat voordelen. Daarom lanceren Voka Oost-Vlaanderen en de gemeente Erpe-Mere het online platform JobsIn Erpe-Mere. Hierop bundelen de bedrijven deĀ  jobs die beschikbaar zijn in de gemeente. Bedrijven uit Erpe-Mere en omgeving zullen eenvoudig de koppeling met hun vacaturepagina kunnen leggen zodat het platform alle openstaande vacatures bundelt. Ook kleinere ondernemingen, vaak zonder vacaturepagina, kunnen eenvoudig hun openstaande jobs op de site publiceren. Momenteel zijn er reeds 17 bedrijven uit Erpe-Mere die gebruik maken van het platform om hun jobs aan te kondigen. Het is de ambitie van de partners om dit aantal snel te verhogen.

Onbekend is onbemind


Voka Oost-Vlaanderen en het lokaal bestuur Erpe-Mere zetten deze unieke samenwerking op om zichtbaarheid te geven aan de bedrijven in de gemeente en de lokale vacatures beter bekend te maken bij de inwoners. Vaak pendelen inwoners grotere afstanden, terwijl de bedrijven in de eigen regio soms onbekend zijn terwijl er ook hier boeiende jobs (eind mei stonden er 228 vacatures open in Erpe-Mere) en tal van innovatieve bedrijven te vinden zijn.

Vind een job in Erpe-MereĀ 

Ontdek de vele openstaande vacatures in onze gemeente via JobsIn Erpe-Mere

Gepubliceerd op  do 15 jun 2023