Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Speelplein -en grabbelpasanimatoren

E-loket

Voel jij je geroepen om tijdens de zomervakantie kinderen en jongeren te animeren? Ben je graag actief bezig en ben je graag in het gezelschap van spelende kinderen? Neem je graag initiatief en ben je verzot op jeugdwerk? Lees dan vooral verder!

Tijdens herfst -,krokus – en paasvakantie kan je je uitleven in met de grabbelpas.

Grabbelpasactiviteiten zijn 1-daagse activiteiten en variëren tussen koken, sport en spel, cultuur en knutselen. Sommige activiteiten worden door externen begeleidt, sommige activiteiten dien jezelf in goede banen te leiden maar van voorbereidingswerk is geen sprake. Alles wordt kant en klaar aan jullie meegegeven.

Tijdens de zomervakantie kan is er het speelplein. Een super groot feest aan spel en plezier. Je leidt met vele mede animatoren het speelplein in goede banen en je lacht een heel eindje af. Je werkt samen het thema uit, organiseert alle activiteiten zelf en houdt er een pak nieuwe vrienden aan over.

Voorwaarden

Speelplein

Ben je 16 jaar of word je het dit jaar? Heb je een animatorcursus gevolgd of ben je van plan om er dit jaar nog een te volgen? Dan kan je in de zomer op het speelplein Tweeper in Mere je stage doen.

Ben je minstens 17, in het bezit van een animatorbrevet en dolenthousiast om kleuters of lagere schoolkinderen tijdens de zomervakantie enkele weken te animeren? Dan ben jij diegene die wij zoeken. Je krijgt een studentencontract. Je vergoeding is afhankelijk van je leeftijd, ervaring en brevet.

Grabbelpas

Grabbelpasactiviteiten kan je begeleiden zonder  of met brevet vanaf de leeftijd van 17 jaar.
Uiteraard raden we aan om enkele cursussen te volgen. Het is ook alleen maar fun en je leert iets bij.

 

Hoe aanvragen

Heb je interesse?

Vul dan het e-loketformulier in en wij houden je op de hoogte.

Bekijk ook

Wist je dat wij als gemeente de kostprijs van een kadervormingscursus 100 % terugbetalen?

Meer info kan je vinden via deze link.