Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Je knotbomen laten knotten? Meld ze aan op goedgeknot.be!

Het online platform ‘goedgeknot.be’ brengt eigenaars van knotbomen die niet zelf willen of kunnen knotten in contact met vrijwillige knotters. Zij doen de knotwerken vakkundig en gratis in ruil voor het hout.

Wil je je bomen laten knotten?

Vul dan een aanvraag in voor je knotboom op www.goedgeknot.be. Wij brengen je in contact met een vakkundig knotteam. De medewerkers van het knotteam werden vakkundig opgeleid door het RLVA.

Jullie spreken af wanneer er geknot wordt, hoe de knotters je terrein betreden en waar de takkenhopen voor het snoeihout komen. De knotter krijgt het brandhout (dikke takken) en stapelt het snoeihout (dunne takken die hij niet kan gebruiken) op. Als eigenaar sta je in voor de verwerking van het kleine takafval. Dit kan bijvoorbeeld door deze te verwerken in een takkenmuur, vlechtwand,... of door ze te verhakselen.

Ben je op zoek naar hout?

Kun je vakkundig bomen knotten en ben je in het bezit van een geldig certificaat? Dan kun je je als knotter registreren op goedgeknot.be. Zo ben je tijdens werkzaamheden voor het knotteam verzekerd.

Gepubliceerd op  do 08 dec 2022