Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Massagetherapie

Een gezonde geest in een gezond lichaam is een eeuwenoud ideaal dat vandaag nog steeds heel actueel is. Wie droomt er niet van om zich iedere dag vitaal, energiek en gezond te voelen? Maar hoe begin je eraan? Een ontspannende beleving, één zijn met de natuur en met je innerlijke schoonheid. Een vrije geest in een evenwichtig lichaam. Je innerlijke rust terugvinden. Alles in wederzijds vertrouwen.
U bent bij ons aan het juiste adres voor diverse massagevormen, groepsvormingen en yoga-cursussen. Op onze website kan u kennismaken met ons uitgebreid aanbod massages. U ontdekt er ook ons speciaal Valentijnarragement. U wordt deskundig gemasseerd door een Meester-Masseur.Een massage is een fysiek, mentaal en emotioneel onderhoud. Mensen besteden zo veel geld aan een wagen, interieur van het huis, mooie kleding en verfijnde restaurants. Bezuinigen doen we op het dieper welzijn van ons lichaam en onze geest. Wanneer er echter problemen opduiken gaan we zoeken naar een oplossing. Dan lopen we naar de dokter en als dat niet helpt wordt het een zoektocht om de juiste arts of therapeut te pakken te krijgen.
Door regelmatig een massage te ondergaan worden lichaam, geest en ziel onderhouden. Er is balans tussen deze drie pijlers. Het maakt je sterker zodat er meer zelfvertrouwen wordt bereikt. Het kan angsten en negatieve gevoelens in een juiste baan brengen waardoor ze jou niet gaan belemmeren in je leven. Het neemt spanning en stress weg zodat een risico op burn-out verkleind wordt. Daardoor werkt een massage ook preventief.
Voel je jezelf prima? Dan zal je je door een massage nog beter gaan voelen: zowel financieel als relationeel. Je hebt een vlotter en soepeler contact met de mensen rondom jou. Je straalt kracht en energie uit en je contacten zullen prettiger verlopen.
Een massage is dus een goede investering in jezelf!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

 • maandag
  van 8.30 tot 21 uur
  dinsdag
  van 8.30 tot 21 uur
  woensdag
  van 8.30 tot 21 uur
  donderdag
  van 8.30 tot 21 uur
  vrijdag
  van 8.30 tot 21 uur
  zaterdag
  van 8.30 tot 21 uur
  zondag
  van 8.30 tot 21 uur

Prijs

€ 30,00
Basisprijs: € 30

Waar

Massagehuis MutuaFides
Leedsesteenweg 200, 9420 Erpe

Organisatie

Massagehuis MutuaFides