Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Kerstconcert: Mieke, Bandit, Van Meeuwen & Stans

Het zingen zit in MIEKE haar bloed. Haar stem klinkt geregeld in menige feestzalen waar het publiek haar op handen draagt. Mieke behoort tot de artiesten die tot op de dag van vandaag recht overeind is gebleven. Al vroeg kon men merken dat BANDIT muzikaal talent in zich had. Hij kon zich uren bezighouden met een muziekinstrument, had gevoel voor ritme en bleek ook over een mooie stemkla...
Het zingen zit in MIEKE haar bloed. Haar stem klinkt geregeld in menige feestzalen waar het publiek haar op handen draagt. Mieke behoort tot de artiesten die tot op de dag van vandaag recht overeind is gebleven.
Al vroeg kon men merken dat BANDIT muzikaal talent in zich had. Hij kon zich uren bezighouden met een muziekinstrument, had gevoel voor ritme en bleek ook over een mooie stemklank te beschikken.

LUC VAN MEEUWEN blijft met zijn gouden stem en authentieke charme het hart van menig Vlaamse muziekliefhebber veroveren.

Onder de muzikale begeleiding van MARC STANS brengen deze artiesten naar jaarlijkse gwoonte een hartverwarmend kerstconcert.

Wanneer

  • vr 6 december 2024
    van 14 tot 18 uur

Prijs

€ 15,00
Kansentarief met UiTPAS Dender - 1,5 euro

Waar

EMotia
Oudenaardsesteenweg 456, 9420 Erpe-Mere

Organisatie

EMotia