Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Guido Belcanto - Tedere Baldadigheden

Een terugblik van een gelauwerd zanger die met weemoed en humor terugkijkt op de vele ondeugende avonturen die zijn leven tekenden. De liefde overheerst, maar ook de tragiek en tristesse laten hun sporen na bij Belcanto zelf en bij de gelittekende zielen van de vele kleurrijke personages die in zijn songs tot leven komen. GUIDO BELCANTO is nog steeds één der boegbeelden van het Vlaamse...
Een terugblik van een gelauwerd zanger die met weemoed en humor terugkijkt op de vele ondeugende avonturen die zijn leven tekenden. De liefde overheerst, maar ook de tragiek en tristesse laten hun sporen na bij Belcanto zelf en bij de gelittekende zielen van de vele kleurrijke personages die in zijn songs tot leven komen.
GUIDO BELCANTO is nog steeds één der boegbeelden van het Vlaamse lied. Een volstrekt authentiek fenomeen dat de zalen laat vollopen met zijn hartverwarmende en intense optredens die niemand onberoerd laten en waarbij de intense band met zijn publiek op magische wijze tastbaar wordt. Elke avond opnieuw.

Guido Belcanto wordt opnieuw ondersteund door HET BROEDERSCHAP zijnde Lieven De Maesschalk, Andries Boone, Maarten Moesen, Nicolas Rombouts & Geert Hellings.

Wanneer

  • za 7 december 2024
    van 20 tot 21.30 uur

Prijs

€ 25,00
Kansentarief met UiTPAS Dender - 1,5 euro

Waar

EMotia
Oudenaardsesteenweg 456, 9420 Erpe-Mere

Organisatie

EMotia