Gemeente Gemeente Erpe-Mere

MOTHER MERCURY - DE ULTIEME QUEEN TRIBUTE

Mother Mercury, de meest authentieke Queen coverband van Europa, brengt een eerbetoon aan de grootste band uit de rockgeschiedenis: Queen! Deze vijf professionele muzikanten proberen zich er niet makkelijk van af te maken door een valse snor op te kleven. Ze hebben alles op alles gezet om de harmonieën en energie tot het hoogste niveau te tillen, zodat jij kan genieten van de songs, z...

Mother Mercury, de meest authentieke Queen coverband van Europa, brengt een eerbetoon aan de grootste band uit de rockgeschiedenis: Queen!


Deze vijf professionele muzikanten proberen zich er niet makkelijk van af te maken door een valse snor op te kleven. Ze hebben alles op alles gezet om de harmonieën en energie tot het hoogste niveau te tillen, zodat jij kan genieten van de songs, zoals je ze kent van de legendarische albums.


Mother Mercury is geen doordeweekse coverband die toevallig wat Queen hits speelt. Deze tribute act wou een liveshow creëren waarin ze de 'Queen' konden neerzetten die iedereen kent van hun iconische liveconcerten. Je hebt Wembley '86 en Live Aid '85 gezien, dus je weet dat Queen er alles aan deed om het publiek een onvergetelijke ervaring te geven.

Wanneer

  • vr 14 maart 2025
    van 20 tot 23.59 uur

Prijs

€ 39,00

Waar

Cultuurhuis EMotia
Oudenaardsesteenweg 456, 9420 Bambrugge (Erpe-Mere)

Organisatie

jeroen Wiggeleer