Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Stan Van Samang - Vadertaal

Stan Van Samang - Vadertaal Met een gelijknamig gloednieuw album 'Vadertaal' trekt Stan Van Samang opnieuw naar de theaters. Een ode aan onze Nederlandse taal en tevens de taal die hij sinds de geboorte v an z'n kinderen spreekt. Met zijn muzikale bloedbroeders Eric Melaerts en Bert Gielen aan zijn zijde wordt het weer genieten van zijn allergrootste hits aangevuld met recent e...

Stan Van Samang - Vadertaal


Met een gelijknamig gloednieuw album 'Vadertaal' trekt Stan Van Samang opnieuw naar de theaters. Een ode aan onze Nederlandse taal en tevens de taal die hij sinds de geboorte van z'n kinderen spreekt. Met zijn muzikale bloedbroeders Eric Melaerts en Bert Gielen aan zijn zijde wordt het weer genieten van zijn allergrootste hits aangevuld met recent en nieuw werk uit onder andere de jubileumeditie van 'Liefde Voor Muziek'.


Stan zoals u hem nog nooit zag want als kers op de taart vervolledigt een strijkers trio (viool, altviool en cello) het muzikale gezelschap. Van Samang staat garant voor een kwalitatieve muzikale trip, boordevol verhalen met een lach en een traan, kortom een onvergetelijke avond.

Wanneer

  • za 2 november 2024
    van 20 tot 23.59 uur

Prijs

€ 36,00

Waar

EMotia
Oudenaardsesteenweg 456, 9420 Erpe-Mere

Organisatie

jeroen Wiggeleer