Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Wandelen met Alpaca's

Onze afdeling SLH/Bavegem is terug actief en we willen er graag invliegen met een gloednieuwe activiteit -- Wandelen met Alpaca's -- aan heel democratische prijzen én extra korting voor onze leden. Alpaca's zijn heel zachtaardig en intelligent. ??Ze zijn kalm maar hebben persoonlijkheid.? Bijten doen ze niet en kinderen kunnen hen heel gemakkelijk benaderen. Ideaal voor een fijne wandel...
Onze afdeling SLH/Bavegem is terug actief en we willen er graag invliegen met een gloednieuwe activiteit -- Wandelen met Alpaca's -- aan heel democratische prijzen én extra korting voor onze leden.
Alpaca's zijn heel zachtaardig en intelligent. ??Ze zijn kalm maar hebben persoonlijkheid.? Bijten doen ze niet en kinderen kunnen hen heel gemakkelijk benaderen. Ideaal voor een fijne wandeling!
Onze afdeling SLH/Bavegem is terug actief en we willen er graag invliegen met een gloednieuwe activiteit: Wandelen met Alpaca's.
Alpaca's zijn heel zachtaardig en intelligent. ??Ze zijn kalm maar hebben persoonlijkheid.? Bijten doen ze niet en kinderen kunnen hen heel gemakkelijk benaderen.

Graag willen we met onze eerste activiteit onze leden van de Gezinsbond opnieuw verbinden en gaan daarom graag met jullie op stap.
We houden de prijzen hiervoor zeer democratisch :
- Volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar : 6 euro
- Kinderen tot en met 3 jaar : 2 euro
** Voor de leden van onze afdeling : EXTRA korting van 2 euro per gezin!! (via lidkaart)

Duur van de wandeling: 1,5 uur op het tempo van de alpaca's

Praktisch : om de wandeling leuker te laten verlopen voor alle deelnemers en de alpaca's, loopt deze normaal tussen de velden en rustige wegen. Wij raden jullie daarom aan om een draagzak te gebruiken.
Mochten we zien dat er toch veel leden een buggy of andere willen gebruiken dan splitsen we onze wandeling op in 2 groepen om dan ook een route langs beter begaanbare paden te laten lopen zodat iedereen mee kan!

Lijkt het jullie leuk om samen met ons op stap te gaan, schrijf dan snel in via gezinsbond9520@gmail.com want we hebben max. 10 alpaca's om mee op avontuur te gaan (+/- 6p. per alpaca) .
Vermeld bij inschrijving met hoeveel volwassenen, kinderen (geboortedatum) jullie komen en of jullie een buggy meebrengen.

Wij kijken er al heel erg naar uit!? Tot binnenkort?

Meer info volgt nog na inschrijving.


Inschrijven via mail naar Gezinsbond9520@gmail.com

Wanneer

  • za 22 juni 2024
    van 16 tot 17.30 uur

Prijs

€ 6,00

Waar

Jeugterein Bambrugge
Lindekouter 43, 9420 Erpe-Mere

Organisatie

Gezinsbond Sint-Lievens-Houtem/Bavegem