Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Boekstart startdag

Kom langs tijdens ons startmoment van 'Boekstart' en ontdek ons aanbod baby -en peuterboekjes of doe mee aan één van onze activiteiten, speciaal gericht op baby's en kleuters van 6 maanden tot 2,5 jaar. Onder andere 'Pamperklanken' is aanwezig, van 15.30 uur tot 16.30 uur. Pamperklanken is een groepsactiviteit voor jonge kinderen samen met één van hun (groot-)ouders. Samen genieten, o...

Kom langs tijdens ons startmoment van 'Boekstart' en ontdek ons aanbod baby -en peuterboekjes of doe mee aan één van onze activiteiten, speciaal gericht op baby's en kleuters van 6 maanden tot 2,5 jaar.


Onder andere 'Pamperklanken' is aanwezig, van 15.30 uur tot 16.30 uur. Pamperklanken is een groepsactiviteit voor jonge kinderen samen met één van hun (groot-)ouders. Samen genieten, ontdekken, bewegen, samenwerken, concentreren, zingen en spelen met 'muziek' als medium.


Boekstart in onze bibliotheek wil jou samen met je baby of peuter laten genieten van boeken, want wat je vroeg leert, leer je voor het leven. Zo is dat ook met lezen. Door jonge kinderen vroeg te laten kennismaken met boeken, gaat er een wereld van verbeelding én nieuwe woorden voor hen open.


Boekstart in Erpe-Mere komt er met steun van BibArt en in samenwerking met Huis van het Kind Erpe-Mere/Lede. Boekstart is een programma van Iedereen Leest in samenwerking met de openbare bibliotheken en Kind en Gezin.

Wanneer

  • za 25 mei 2024
    van 15 tot 17 uur

Prijs

Gratis

Waar

Bibliotheek Erpe-Mere
Oudenaardsesteenweg 458, 9420 Erpe-Mere

Organisatie

Openbare Bibliotheek Erpe-Mere