Gemeente Gemeente Erpe-Mere

THE BEATLES BY BEATLESTORY (IT)

Maak kennis met het ongelooflijke verhaal van vier jongens uit Liverpool, dat zestig jaar geleden begon. BEATLEStory  is een  multimedia live show  en zorgt voor een ware revival van de Beatlemania met  40 klassiekers  als “Can't Buy Me Love, Yesterday, She Loves You, I Want To Hold Your Hand, Here Comes The Sun, Let It Be, Yellow Submarine, Hey Jude” … en zoveel meer! De band neemt ...

Maak kennis met het ongelooflijke verhaal van vier jongens uit Liverpool, dat zestig jaar geleden begon.


BEATLEStory is een multimedia live show en zorgt voor een ware revival van de Beatlemania met 40 klassiekers als “Can't Buy Me Love, Yesterday, She Loves You, I Want To Hold Your Hand, Here Comes The Sun, Let It Be, Yellow Submarine, Hey Jude” … en zoveel meer! De band neemt je mee op reis door het Beatlemania-tijdperk, met originele vintage instrumenten, veel kostuumwisselingendecorontwerpen en spectaculaire videoprojecties.


De muzikale verdiensten van The Beatles zijn legendarisch. Wereldwijd domineerden hun songs jarenlang de hitlijsten. In een carrière van amper tien jaar tijd werden de Beatles, begonnen als één van de vele beatgroepjes in Engeland, dé grootste band ter wereld. Zestig jaar later is de band van John Lennon, Paul McCartney, George Harrison en Ringo Starr nog altijd één van de invloedrijkste groepen uit de geschiedenis van de popmuziek.


De onovertroffen tributeband BeatleStory brengt een hommage aan de legendarische The Beatles en neemt het publiek mee naar de hoogtijdagen van de band. Authenticiteit is het handelsmerk van BeatleStory: ze klinken identiek aan The Beatles en zien er ook nog eens exact uit als The Fab Four. Indrukwekkende visuele projecties zorgen voor de perfecte sfeer. Een onvergetelijke ervaring voor de ware Beatles fan!

Wanneer

  • za 1 maart 2025
    van 20 tot 23 uur

Prijs

€ 40,00

Waar

EMotia
Oudenaardsesteenweg 456, 9420 Erpe-Mere

Organisatie

SHOW-TIME.be