Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Bart Herman - Volwassen en gestreken

De ene is het al op zijn achttiende, de andere pas op zijn dertigste, BART HERMAN werd het na zijn zestigste: volwassen. Bart Herman heeft inderdaad door de jaren heen een solide carrière opgebouwd, vond de liefde en hield op met zwerven. Er is een zekere rust neergedaald. Of is dit maar schijn en kan de artiest de lonesome cowboy en onstuimige rocker uit zijn langgerekte puberteit to...
De ene is het al op zijn achttiende, de andere pas op zijn dertigste, BART HERMAN werd het na zijn zestigste: volwassen. Bart Herman heeft inderdaad door de jaren heen een solide carrière opgebouwd, vond de liefde en hield op met zwerven. Er is een zekere rust neergedaald.
Of is dit maar schijn en kan de artiest de lonesome cowboy en onstuimige rocker uit zijn langgerekte puberteit toch niet helemaal loslaten?

Je hoort en ziet het tijdens deze splinternieuwe show van deze unieke singer-songwriter-gitarist, volwassen begeleid door Raf Helsen (drums) en Mario Vermandel (contrabas) en virtuoos gestreken door Dirk Naessens (viool). Kom genieten van deze 'John Prine der Lage Landen'.

Wanneer

  • zo 21 april 2024
    van 15 tot 17 uur

Prijs

€ 20,00
Kansentarief met UiTPAS Dender - 1,5 euro

Waar

EMotia
Oudenaardsesteenweg 456, 9420 Erpe-Mere

Organisatie

EMotia