Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Delphine Lecompte & Johan Braeckman Dichter Denker

Dichteres en schrijfster DELPHINE LECOMPTE verwierf wereldfaam met haar opmerkelijke deelnames aan 'De Slimste Mens'. Roem is echter een te mijden zaak, daar is Delphine al enige tijd van overtuigd. Delphine Lecompte amuseert zich liever met (schrijfsels over) lieden die uitmunten in archaïsche beroepen. Wat dan weer de verbeelding prikkelt van filosoof en Ugent-professor JOHAN BRAECKMA...
Dichteres en schrijfster DELPHINE LECOMPTE verwierf wereldfaam met haar opmerkelijke deelnames aan 'De Slimste Mens'. Roem is echter een te mijden zaak, daar is Delphine al enige tijd van overtuigd.
Delphine Lecompte amuseert zich liever met (schrijfsels over) lieden die uitmunten in archaïsche beroepen. Wat dan weer de verbeelding prikkelt van filosoof en Ugent-professor JOHAN BRAECKMAN. Met graagte en kennis van zaken onderwerpt hij voornoemde individu aan een zeer vermakelijk onderzoek. Johan spit in het werk van Delphine, wat resulteert in een causerie die inzicht verschaft in het werk van een – met alle respect – niet-alledaagse persoonlijkheid. Delphine leest voor uit eigen oeuvre en is verrassend openhartig over werk en leven. Ontlokt glimlachen (of zelfs meer) met haar gedichten.

Wanneer

  • wo 24 januari 2024
    van 20 tot 21.20 uur

Prijs

€ 12,00
Kansentarief met UiTPAS Dender - 1,5 euro

Waar

EMotia
Oudenaardsesteenweg 456, 9420 Erpe-Mere

Organisatie

EMotia