Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Zingen met peuters

Jonge kinderen vinden het heerlijk om te zingen en te bewegen, zeker als dat kan met andere kinderen van dezelfde leeftijd. Peuters hebben vaak ook energie voor tien. Samen liedjes zingen of bewegen is dan net als voorlezen: een noodzakelijk rustpunt. Bovendien is het een uitstekende manier om die energie in goede banen te leiden. Stemspelletjes, stemimprovisaties, liedjes met gebruik ...
Jonge kinderen vinden het heerlijk om te zingen en te bewegen, zeker als dat kan met andere kinderen van dezelfde leeftijd.
Peuters hebben vaak ook energie voor tien. Samen liedjes zingen of bewegen is dan net als voorlezen: een noodzakelijk rustpunt.
Bovendien is het een uitstekende manier om die energie in goede banen te leiden. Stemspelletjes, stemimprovisaties, liedjes met gebruik van kleine instrumentjes en attributen, liedjes zonder woorden, vormen de basis van deze workshop. Ouders krijgen tal van tips mee om ook thuis samen met hun ukken te zingen.


via https://aaigem.gezinsbond.be en overschrijving van het verschuldigde bedrag op BE96 0639 3382 5705 van Gezinsbond Aaigem met als mededeling: "peutersessie + naam ouder en kind + ev. lidnummer".
Opgelet: de sessie gaat enkel door bij voldoende inschrijvingen!

Wanneer

  • zo 4 juni 2023
    van 9.30 tot 10.30 uur

Prijs

€ 3,00
Kansentarief met UiTPAS Dender - 1,5 euro

Waar

Ontmoetingscentrum Aaigem
Ratmolenstraat 13, 9420 Aaigem (Erpe-Mere)

Organisatie

Gezinsbond Aaigem