Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Air4Six - 6 Solisten brengen "Christmas is coming to Town"

Zes topsolisten in één vocaal ensemble, dat is Air4Six! Zondag 10 december 2023 kan u hen horen en zien om 11u00 in de kerk van Aaigem. Programma: Christmas is coming to Town. Een hartverwarmend a capella programma met werk van Francis Poulenc. Carols en Scandinavische kerstliederen en close harmony bewerkingen van heerlijke kerstklassiekers zullen ook niet ontbreken. Air4Six bestaat ...
Zes topsolisten in één vocaal ensemble, dat is Air4Six!
Zondag 10 december 2023 kan u hen horen en zien om 11u00 in de kerk van Aaigem.

Programma: Christmas is coming to Town.
Een hartverwarmend a capella programma met werk van Francis Poulenc. Carols en Scandinavische kerstliederen en close harmony bewerkingen van heerlijke kerstklassiekers zullen ook niet ontbreken.

Air4Six bestaat voor deze gelegenheid uit:

Bariton & artistiek leider Joris Derder: werkt als zanger en gastdirigent in o.a. Het Vlaams Radiokoor, Nederlands Kamerkoor, Cappella Amsterdam, Choeur de Radio France en het Gentse Collegium Vocale.

Sopraan Liesbeth Devos: zingt regelmatig in Internationale operahuizen zoals De Vlaamse Opera, The Jerusalem Opera, De Munt, Opéra Rouen en Opera Zuid.

Sopraan Dorine Mortelmans: treedt op in gerenommeerde internationale operahuizen en creëert ook haar eigen artistieke projecten. Ze staat bekend om haar heldere warme stem.

Alt Jan Wouters: zong o.a. in opera's Flight van Dove, Giulio Cesare van Händel, A Midsummer Night's Dream van Britten en werkt samen met verschillende orkesten waaronder Philharmonie ZuidNederland en Münchner Rundfunkorchester.

Tenor Peter Gijsbertsen: was drievoudig winnaar op het Internationaal Vocalisten Concours Den Bosch. Zong principal tenor in The Fairy Queen van Purcell, Lucano/Liberto in L'incoronazione di Poppea van Monteverdi, der Junge Seemann in Tristan und Isolde en The Novice in Billy Budd van Britten.

Bas Andrès Soler Castano: de piano is lange tijd het middelpunt van zijn muzikale carrière geweest. Als zanger is hij actief in het barokrepertoire en is hij vast lid van Swara Vocaal Ensemble, Ghent Singers en Het Vlaams Radiokoor.


Kinderen tot en met 14 jaar hebben gratis toegang.
Nagenieten kan met een hapje en drankje (inbegrepen in de ticketprijs).

Tickets te verkrijgen bij de organistoren of online te bestellen via www.hetzevendezintuig.be
Volwassenen: €28 / Student: €15 / Kind (<15j.): € 0 / Kansentarief met Uitpas Dender: € 1,50
Met ondersteuning van Cultuurhuis EMotia Erpe-Mere.
Dank aan onze sponsors: Eaglebe, Smart City Platform, een slimme oplossing van Merkator.

Wanneer

  • zo 10 december 2023
    van 11 tot 12.30 uur

Prijs

€ 28,00
Studenten - 15,00 euro, Kinderen tot 14 J - 0,00 euro, Kansentarief met Uitpas Dender - 1,5 euro

Waar

Sint-Niklaaskerk Aaigem
Aaigemdorp 1, 9420 Erpe-Mere

Organisatie

Het Zevende Zintuig