Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Infosessie Open+

We organiseren iedere maand één of meerdere infosessies. Zo krijgt iedereen de kans om lid te worden onze Open+ bibliotheek. Tijdens de infosessie legt een bibmedewerker het concept uit en toont concreet wat je moet weten als Open+ gebruiker. Nadien is er mogelijkheid om je in te schrijven als lid van Open+. Wat is Open+? Met Open+ zijn er naast de bemande openingsuren, extra openingsu...
We organiseren iedere maand één of meerdere infosessies. Zo krijgt iedereen de kans om lid te worden onze Open+ bibliotheek. Tijdens de infosessie legt een bibmedewerker het concept uit en toont concreet wat je moet weten als Open+ gebruiker. Nadien is er mogelijkheid om je in te schrijven als lid van Open+.

Wat is Open+?

Met Open+ zijn er naast de bemande openingsuren, extra openingsuren zonder personeel in onze bibliotheek. Tussen 10.00 en 22.00 uur kom je naar de bib wanneer het jou past. Dat is handig 's avonds, tijdens het weekend, in de zomervakantie of als je wilt studeren in de bib. Op die manier wordt de bib een beetje meer van iedereen.
Bij je bezoek tijdens deze uren is er geen personeel aanwezig en ook niet bereikbaar. Je moet dus zelf wel al een beetje “thuis” zijn in de bib om vlot van deze service gebruik te kunnen maken. Via jouw identiteitskaart en jouw persoonlijke pincode krijg je toegang tot de bib.

Wanneer

  • wo 15 mei 2024
    van 9 tot 10 uur
  • di 4 juni 2024
    van 19.30 tot 20.30 uur
  • wo 26 juni 2024
    van 13.30 tot 14.30 uur

Prijs

Gratis

Waar

Openbare Bibliotheek Erpe-Mere - Polyvalente Zaal
Oudenaardsesteenweg 458, 9420 Erpe-Mere

Organisatie

Openbare Bibliotheek Erpe-Mere