Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Malvin Moskalez

Net zoals al het leven terug te voeren is naar één bepalend moment - de oerknal - is er één gebeurtenis in het leven van Malvin Moskalez die het pad van zijn carrière volledig heeft veranderd. Zeventien jaar geleden eindigde een motorrit in een dramatisch ongeval waarbij Malvin een onderbeen verloor. In een flits was alles anders. Muziek hielp om de gebeurtenis te verwerken. Malvin her...
Net zoals al het leven terug te voeren is naar één bepalend moment - de oerknal - is er één gebeurtenis in het leven van Malvin Moskalez die het pad van zijn carrière volledig heeft veranderd.
Zeventien jaar geleden eindigde een motorrit in een dramatisch ongeval waarbij Malvin een onderbeen verloor. In een flits was alles anders. Muziek hielp om de gebeurtenis te verwerken. Malvin herontdekte zijn liefde voor gitaar, zang en songwriting. Een ontmoeting met muzikant en producer Steven De Bruyn zorgde voor een flinke creatieve kruisbestuiving.

Het resultaat is het debuutalbum 'For the beauty kept inside' dat op 28 oktober 2022 wordt uitgebracht. Pure emotie minimaal vertolkt maar daarom niet minder warm of persoonlijk. De straffe stem en akoestische gitaar van Malvin Moskalez krijgen hier alle ruimte om groots te zijn.
Fotograaf Stephan Vanfleteren – fan van het eerste uur – maakte naast het beeld voor de albumcover voor het eerst ook clips. De kers op de taart!

Malvin Moskalez is het alter-ego van Nico Goethals (Gent, 1973), een man met een bewogen leven. Die nu dus pas debuteert. Zijn artiestennaam is een eerbetoon aan zijn twee grootmoeders. Malvina Tweckhuizen baatte een volkscafé uit in Gent. Deze bruisende omgeving stond in schril contrast met het barre leven van andere grootmoeder Tatjana Moskalez, een Russisch-Oekraïense die na twee wereldoorlogen in België belandde. De dualiteit van plezier en pijn kenmerkt de man.

Wanneer

  • wo 30 november 2022
    van 20 tot 22 uur

Prijs

€ 10,00
Kansentarief met UiTPAS Dender - 1,5 euro

Waar

EMotia
Oudenaardsesteenweg 456, 9420 Erpe-Mere

Organisatie

EMotia