Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Tentoonstelling Duurzameontwikkelingsdoelstellingen

In de foyer van het gemeentehuis, aan de ingang van de bib, staat van 26 september tot 7 oktober de interactieve tentoonstelling rond duurzame ontwikkeling. De tentoonstelling is ideaal om kinderen van 8 tot 12 jaar te laten kennismaken met de doelstellingen rond duurzame ontwikkeling. In een makkelijk te begrijpen taal en aan de hand van een leuk hinkelspel krijgen de kinderen informati...
In de foyer van het gemeentehuis, aan de ingang van de bib, staat van 26 september tot 7 oktober de interactieve tentoonstelling rond duurzame ontwikkeling. De tentoonstelling is ideaal om kinderen van 8 tot 12 jaar te laten kennismaken met de doelstellingen rond duurzame ontwikkeling. In een makkelijk te begrijpen taal en aan de hand van een leuk hinkelspel krijgen de kinderen informatie en concrete tips om hun steentje bij te dragen aan een duurzamere wereld.

Ontdek de tentoonstelling tijdens de openingsuren van de bibliotheek. De tentoonstelling is een samenwerking van de?Provincie Oost-Vlaanderen,?Arteveldehogeschool, De Belgische Ontwikkelingssamenwerking en Djapo.

Wanneer

  • ma 26 september 2022
    van 0 uur

Prijs

Gratis

Waar

Openbare Bibliotheek Erpe-Mere - Polyvalente Zaal
Oudenaardsesteenweg 458, 9420 Erpe-Mere