Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Boris en de bombardon (6+)

Boris krijgt bij het overlijden van z'n opa zijn bombardon en weet niet goed wat hij ermee moet aanvangen. Aan zijn muur hangen? Als vaas gebruiken? Na een tijdje waagt hij het toch om er eens op te blazen. Dit moment verandert Boris' leven voorgoed! Hij komt in een wereld terecht waarvan hij het bestaan nooit had kunnen dromen en het wordt snel duidelijk dat zijn opa niet zomaar een o...
Boris krijgt bij het overlijden van z'n opa zijn bombardon en weet niet goed wat hij ermee moet aanvangen. Aan zijn muur hangen? Als vaas gebruiken? Na een tijdje waagt hij het toch om er eens op te blazen. Dit moment verandert Boris' leven voorgoed!
Hij komt in een wereld terecht waarvan hij het bestaan nooit had kunnen dromen en het wordt snel duidelijk dat zijn opa niet zomaar een opa was.

'Boris en de bombardon' is een origineel verhaal waarbij muziek en woord hand in hand gaan. Deze voorstelling wordt georganiseerd door het Instaporkest Erpe van de Kon, Harmonie St.-Cecilia Erpe i.s.m. de woordlab klassen van de Kunstacademie afdelingen Erpe-Mere en EMotia.
Tekst: Yves De Pauw
Dirigent: Sam Huysentruyt
Woordcoach: Lies Geldhof
Regie: Bob Van der Strieckt

Wanneer

  • za 15 oktober 2022
    van 15 tot 16 uur

Prijs

€ 12,00
Kinderen -12j - 8,00 euro

Waar

EMotia
Oudenaardsesteenweg 456, 9420 Erpe-Mere

Organisatie

Koninklijke Harmonie St. Cecilia Erpe