Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Down The Track - Landscapes

DOWN THE TRACK is een trio dat op akoestische instrumenten een pallet kleurt voor een onbestaande film. Hun liefde voor repetitieve muziek steken de heren niet onder stoelen of banken. Wat ooit als een vriendschappelijk gesprek startte op een zonnig terras in Brussel is intussen uitgegroeid tot een mooi gesmeed geheel waaruit het album 'Landscapes' resulteerde. Net zoals de muzikanten z...
DOWN THE TRACK is een trio dat op akoestische instrumenten een pallet kleurt voor een onbestaande film. Hun liefde voor repetitieve muziek steken de heren niet onder stoelen of banken. Wat ooit als een vriendschappelijk gesprek startte op een zonnig terras in Brussel is intussen uitgegroeid tot een mooi gesmeed geheel waaruit het album 'Landscapes' resulteerde.
Net zoals de muzikanten zelf komt hun muziek uit de vier windrichtingen. Laat je als publiek meevoeren op een trein door een eindeloos landschap, met de strijkers op een mijmerende melodie en de piano als het hart van deze machine. DOWN THE TRACK brengt eigen werk van de bovenste plank.

Muzikanten van dienst:
Pieter Hulst – Cello
Wouter de Belder – Viool & Altviool
Jacques Motmans – Piano

Wanneer

  • za 25 maart 2023
    van 20 tot 22 uur

Prijs

€ 15,00

Waar

EMotia
Oudenaardsesteenweg 456, 9420 Erpe-Mere

Organisatie

EMotia