Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Doe Maar by Smoorverliefd

Herbeleef het beste van de jaren 80 met de grootste hits van Doe Maar. Doe Maar is één van de meest succesvolle popbands van Nederland. In de jaren 80 waren ze waanzinnig populair en groeiden ze uit tot echte pop-iconen. Nog dagelijks worden hun talloze hits grijsgedraaid op de radio. De originele Doe Maar live zien is helaas niet meer mogelijk… en daarom zorgt de Nederlandse tributeban...
Herbeleef het beste van de jaren 80 met de grootste hits van Doe Maar.
Doe Maar is één van de meest succesvolle popbands van Nederland. In de jaren 80 waren ze waanzinnig populair en groeiden ze uit tot echte pop-iconen. Nog dagelijks worden hun talloze hits grijsgedraaid op de radio. De originele Doe Maar live zien is helaas niet meer mogelijk… en daarom zorgt de Nederlandse tributeband Smoorverliefd ervoor dat je kunt blijven genieten van hun vele fantastische hits.

Smoorverliefd (op Doe Maar) brengt alle hits van Doe Maar in een wervelende show. De muziek start, je herkent de deuntjes en het wordt lichtgroen en roze voor je ogen. Gillende meisjes, de geur van lauwe pils en je voelt je plotseling ruim dertig jaar jonger. De hits van Doe Maar behoeven geen introductie meer. Iedereen kent ze! Iedereen zingt ze mee! 'Sinds 1 dag of 2', 'Pa', 'Eén Nacht Alleen', 'Is dit Alles', 'Nachtzuster', 'Belle Helene', 'De Bom' en natuurlijk 'Smoorverliefd'. Dit is onvervalste pop, reggae en ska van Nederlandse bodem, gebracht door de allergaafste Doe Maar-tributeband van de BeNeLux. Dit zijn de jaren 80 op zijn best.

Mis deze ultieme Doe Maar-ervaring niet, 'Doe Maar Net Alsof' en waan je weer even helemaal terug … 'Smoorverliefd'.

Wanneer

  • vr 16 december 2022
    van 20 tot 23 uur

Prijs

€ 20,00

Waar

EMotia
Oudenaardsesteenweg 456, 9420 Erpe-Mere

Organisatie

vzw Twalsiree