Gemeente Gemeente Erpe-Mere

De Schrijfwijzen, Het Groot Dictee Heruitgevonden

Het Groot Dictee Heruitgevonden (of De Schrijfwijzen) is een dictee voor iedereen die graag met letters speelt. Je hoeft zeker geen spellingkrak te zijn om mee te doen. Het dictee gaat niet enkel over schrijfwijze maar laat je ook creatief aan de slag gaan met taal. Het spel start die avond stipt om 20.00 uur in meer dan 75 bibliotheken in Vlaanderen. Trommel je taalminnende vrienden op ...
Het Groot Dictee Heruitgevonden (of De Schrijfwijzen) is een dictee voor iedereen die graag met letters speelt. Je hoeft zeker geen spellingkrak te zijn om mee te doen. Het dictee gaat niet enkel over schrijfwijze maar laat je ook creatief aan de slag gaan met taal. Het spel start die avond stipt om 20.00 uur in meer dan 75 bibliotheken in Vlaanderen. Trommel je taalminnende vrienden op en speel mee! Oud-journalist Johan De Ryck is voorlezer van dienst.

Deelname is gratis. Het dictee bij ons wordt georganiseerd in samenwerking met Davidsfonds Mere.

De Schrijfwijzen/Het Groot Dictee Heruitgevonden wordt gecoördineerd door Creatief Schrijven vzw i.s.m. de bibliotheken en De Standaard, naar een idee van de bibliotheek van Mechelen.

Wanneer

  • vr 8 oktober 2021
    van 20 tot 22 uur

Prijs

Gratis

Waar

Openbare Bibliotheek Erpe-Mere
Oudenaardsesteenweg 458, 9420 Erpe-Mere

Organisatie

Openbare Bibliotheek Erpe-Mere