Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Black Panther

T'Challa keert terug naar het geïsoleerde, technologisch geavanceerde land Wakanda om zijn plaats als koning in te nemen. Echter wanneer er een oude vijand op de radar verschijnt wordt T'Challa als koning op de proef gesteld. Hij wordt meegesleurd in een conflict dat het lot van Wakanda en de hele wereld in gevaar brengt. Black Panther is niet zoals alle andere superheldenfilms. Regisse...
T'Challa keert terug naar het geïsoleerde, technologisch geavanceerde land Wakanda om zijn plaats als koning in te nemen. Echter wanneer er een oude vijand op de radar verschijnt wordt T'Challa als koning op de proef gesteld. Hij wordt meegesleurd in een conflict dat het lot van Wakanda en de hele wereld in gevaar brengt.
Black Panther is niet zoals alle andere superheldenfilms. Regisseur Ryan Coogler had de kracht, en ook de verantwoordelijkheid, om met deze film zo veel meer te doen. En hij deed dat ook. De film brak alle records aan de kassa en werd een cultureel fenomeen. Een beweging, een revolutie en plezier om te beleven, allemaal in één verpakking.

2018 - regie Ryan Coogler - 134 min – land Verenigde Staten – taal Engels
superheldenfilm

Wanneer

  • wo 15 juni 2022
    van 20 tot 22.20 uur

Prijs

€ 7,00

Waar

EMotia
Oudenaardsesteenweg 456, 9420 Erpe-Mere

Organisatie

EMotia