Gemeente Gemeente Erpe-Mere

El Amor Menos Pensado

Na 25 jaar huwelijk en nadat hun zoon naar Spanje vertrok, merken Marcos en Ana dat de grote passie uit hun relatie verdwenen is en beslissen uit elkaar te gaan. Eerst genieten ze met volle teugen van hun herwonnen vrijheid, ze vinden nieuwe impulsen en gaan nieuwe relaties aan. Maar al gauw komt er ook twijfel bovendrijven en steken prangende levensvragen de kop op. Als Ana na een aant...
Na 25 jaar huwelijk en nadat hun zoon naar Spanje vertrok, merken Marcos en Ana dat de grote passie uit hun relatie verdwenen is en beslissen uit elkaar te gaan. Eerst genieten ze met volle teugen van hun herwonnen vrijheid, ze vinden nieuwe impulsen en gaan nieuwe relaties aan. Maar al gauw komt er ook twijfel bovendrijven en steken prangende levensvragen de kop op.
Als Ana na een aantal jaren hun mooi appartement, waarin zij is blijven wonen, wil verkopen, begint Marcos toch wat tegen te stribbelen.

Als topacteurs Ricardo Darín en Mercedes Morán samenwerken, dan vliegen de vonken van het witte doek. Ze acteren levensecht en slagen erin de emoties meer dan geloofwaardig neer te zetten. De film gaat over grote thema's als samenleven, verlatingsangst, de liefde, ontrouw en vriendschap. 'El amor menos pensado' is een elegante, romantische komedie - een genre waar de Argentijnen zo goed in zijn - met vele spitse dialogen en goed gedoseerde, fijne humor.

2018 – regie Juan Vera - 136 min – land Argentinië – taal Spaans
romantische komedie

Wanneer

  • wo 16 februari 2022
    van 20 tot 21.40 uur

Prijs

€ 7,00

Waar

EMotia
Oudenaardsesteenweg 456, 9420 Erpe-Mere

Organisatie

EMotia