Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Sofie Vanraefelghem over 'Belgische bieren'

Op haar trouwfeest schonk ze alleen bier, een oude geuze kan voor haar perfect naast een champagne staan, en Belgen moeten veel trotser zijn op hun biercultuur: biersommelier Sofie Vanrafelghem is een vrouw met een missie. Ze promoot onze Belgische bieren overal ter wereld, schrijft voor diverse biermagazines, organiseert bierdegustaties en doceert het vak Algemene Bierkennis. Als Master...
Op haar trouwfeest schonk ze alleen bier, een oude geuze kan voor haar perfect naast een champagne staan, en Belgen moeten veel trotser zijn op hun biercultuur: biersommelier Sofie Vanrafelghem is een vrouw met een missie. Ze promoot onze Belgische bieren overal ter wereld, schrijft voor diverse biermagazines, organiseert bierdegustaties en doceert het vak Algemene Bierkennis.
Als Master Biersommelier traint Sofie Vanrafelghem horecalui van Dubai tot New York en werkt ze als bierconsultant voor restaurants, brouwerijen en hotelscholen. Daarnaast schrijft ze over haar passie in verschillende media en is ze auteur van vijf bierboeken. Tijdens deze lezing laat ze je alles ontdekken over de elegante drank die bier is. In enkele stappen leert ze je alles over bier proeven, bewaren en serveren.

Abonnementen (15 euro) voor de 4 lezingen en losse tickets (5 euro) zijn te koop vanaf 01/09, om 10.00 uur.
Het is niet mogelijk om tickets te reserveren via e-mail of telefoon.

Wanneer

  • ma 21 februari 2022
    van 20 tot 22 uur

Prijs

€ 5,00
Abonnement - 15,00 euro

Waar

EMotia
Oudenaardsesteenweg 456, 9420 Erpe-Mere

Organisatie

Openbare Bibliotheek Erpe-Mere