Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Kunstacademie - Leraarsconcert

Murphy - je weet wel, die van de boterham die altijd met de besmeerde kant op de grond valt - zegt het zo: “Those who can, do. Those who can't, teach”. Niks van! De leerkrachten van de Kunstacademie willen graag het goede voorbeeld geven. Ze tonen dat ze, behalve lesgeven, er wel wat van kunnen. Want een vak - en zeker een kunstvak - geef je niet alleen met liefde en toewijding, maar oo...
Murphy - je weet wel, die van de boterham die altijd met de besmeerde kant op de grond valt - zegt het zo: “Those who can, do. Those who can't, teach”. Niks van! De leerkrachten van de Kunstacademie willen graag het goede voorbeeld geven.

Ze tonen dat ze, behalve lesgeven, er wel wat van kunnen. Want een vak - en zeker een kunstvak - geef je niet alleen met liefde en toewijding, maar ook met heel veel eigen expertise en ervaring. En ja, toegegeven: ze staan nu en dan ook graag zelf eens in de spotlights. Je kunt hen komen bewonderen en toejuichen op het leraarsconcert, waar ze met plezier het beste van zichzelf geven.

Wanneer

  • do 31 maart 2022
    van 19.30 tot 21 uur

Prijs

Gratis

Waar

EMotia
Oudenaardsesteenweg 456, 9420 Erpe-Mere

Organisatie

Kunstacademie Lede Erpe-Mere Wichelen