Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Hetty Helsmoortel - Missie 2021

'Missie 2021' is een theatershow over het meest spraakmakende wetenschapsnieuws van 2021. Wat moet je op wetenschappelijk vlak onthouden van 2021? Waarom is wetenschap het mooiste vak op aarde? Hoe werkt het precies? En waarom gaat het soms zo traag? Hetty Helsmoortel doet het allemaal helder en entertainend uit de doeken tijdens een gloednieuwe theatershow die volledig in het teken sta...
'Missie 2021' is een theatershow over het meest spraakmakende wetenschapsnieuws van 2021. Wat moet je op wetenschappelijk vlak onthouden van 2021? Waarom is wetenschap het mooiste vak op aarde? Hoe werkt het precies? En waarom gaat het soms zo traag?

Hetty Helsmoortel doet het allemaal helder en entertainend uit de doeken tijdens een gloednieuwe theatershow die volledig in het teken staat van wetenschap. Een voorstelling op het scherpst van de snee, die veel verdergaat dan de opsomming van een aantal feitjes. Want wetenschap is vooral wondermooi, ontroerend en zit tjokvol menselijkheid. Alleen is die binnenkant uiterst zelden zichtbaar voor het grote publiek.

Zak dus onderuit in je theaterstoel en raak verwonderd, overweldigd en geïnspireerd door de meest spraakmakende gebeurtenissen van het voorbije jaar.

Wanneer

  • di 9 november 2021
    van 20 tot 21.30 uur

Prijs

€ 14,00

Waar

EMotia
Oudenaardsesteenweg 456, 9420 Erpe-Mere

Organisatie

Markant Erpe-Mere