Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Drunk

Thomas Vinterberg, die we vooral kennen van pareltjes als Festen en Jagten, is er na een drietal wat mindere films in geslaagd weer een juweeltje van de cinema ten berde te brengen. In deze tragikomedie maken we kennis met vier uitgebluste leerkrachten die hun futloze leven weer waardevol trachten te maken door een theorie van de Noorse filosoof Skarderud te toetsen aan de realiteit en ...
Thomas Vinterberg, die we vooral kennen van pareltjes als Festen en Jagten, is er na een drietal wat mindere films in geslaagd weer een juweeltje van de cinema ten berde te brengen.

In deze tragikomedie maken we kennis met vier uitgebluste leerkrachten die hun futloze leven weer waardevol trachten te maken door een theorie van de Noorse filosoof Skarderud te toetsen aan de realiteit en nooit volledig nuchter door het dag-dagelijkse te trekken en dus iedere dag aan de fles hangen. Deze film toont het effect van alcohol op het menselijke functioneren en is een ode aan de vriendschap tussen de vier vrienden die elkaar door dik en dun blijven steunen.

Wanneer

  • wo 16 maart 2022
    van 19.45 tot 22 uur

Prijs

€ 6,00

Waar

EMotia
Oudenaardsesteenweg 456, 9420 Erpe-Mere

Organisatie

Openbare Bibliotheek Erpe-Mere