Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Günther Neefs & Guy De Pré - Roots 66

Sinds augustus 2018 gaan Günther Neefs en Guy De Pré samen de baan op langs de meest mythische van alle wegen: Route 66. Samen gaan ze op zoek naar de roots van de muziek. Jazz, soul, Chicago- en St.-Louisblues, country, croonerklassiekers, filmmuziek, … het komt allemaal aan bod. 'Roots 66' vat een muzikale zoektocht van 5.000 km samen in een onvergetelijke show. Een bijzondere, muzika...
Sinds augustus 2018 gaan Günther Neefs en Guy De Pré samen de baan op langs de meest mythische van alle wegen: Route 66.

Samen gaan ze op zoek naar de roots van de muziek. Jazz, soul, Chicago- en St.-Louisblues, country, croonerklassiekers, filmmuziek, … het komt allemaal aan bod. 'Roots 66' vat een muzikale zoektocht van 5.000 km samen in een onvergetelijke show. Een bijzondere, muzikale aanbieding voor het theaterseizoen.

Het resultaat is een fantastisch avontuur, een onvergetelijke trip en een Günther Neefs zoals je hem nog nooit eerder hebt gehoord. Begeleid door de stomende ritmesectie en de schitterende blazers van de 7-koppige Lou Roman Band brengt Günther een rijke en diverse sound naar de Vlaamse zalen. Guy De Pré deelt zijn onmetelijke kennis op onnavolgbare wijze met het publiek. Een 'Roots 66'-verhaal vol verrassende anekdotes, ondersteund door mooie sfeerbeelden.

Wanneer

  • vr 29 oktober 2021
    van 20 tot 21.30 uur

Prijs

€ 25,00

Waar

EMotia
Oudenaardsesteenweg 456, 9420 Erpe-Mere

Organisatie

FERM Burst