Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Kortfilmfestival

Kortfilms zijn diamanten aan de kroon van de cinema. Ze dagen filmregisseurs uit om in heel weinig tijd een verhaal te vertellen. pDat levert niet zelden cinematografische bommetjes vol spanning, humor, bangelijke beelden en machtige muziek op. Wij selecteerden voor jou vijf juweeltjes van Belgische makelij - 'Beats of love' van Wim Geudens, 'Badpakje 46' van Wannes Destoop, 'Mompelaar'...
Kortfilms zijn diamanten aan de kroon van de cinema. Ze dagen filmregisseurs uit om in heel weinig tijd een verhaal te vertellen.

pDat levert niet zelden cinematografische bommetjes vol spanning, humor, bangelijke beelden en machtige muziek op. Wij selecteerden voor jou vijf juweeltjes van Belgische makelij - 'Beats of love' van Wim Geudens, 'Badpakje 46' van Wannes Destoop, 'Mompelaar' van Marc James Roels en Wim Reygaert, 'Carlo' van Michaƫl R. Roskam, 'Erpe-Mere' van Noemi Osselaer - en het betoverende 'Skin' van de Israƫlische topregisseur Guy Nattiv. De avond wordt ingeleid door Fabien De Lathouwer, de vaste inleider van de BibArtfilmavonden. Voorafgaand aan elke kortfilm zal hij enige duiding geven bij wat voor geweldigs je te zien krijgt. Met de steun van de Vlaamse overheid en het Vlaams Audiovisueel Fonds.

Wanneer

  • wo 20 oktober 2021
    van 19.45 tot 22 uur

Prijs

€ 3,00

Waar

EMotia
Oudenaardsesteenweg 456, 9420 Erpe-Mere

Organisatie

Openbare Bibliotheek Erpe-Mere