Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Under Covers - dansvoorstelling

Een stille vermenigvuldigingsdans ontvouwt zich zonder aanraking. Dekens en lichamen spreiden zich uit in een lege ruimte. Dekens golven rond lichamen. Een dekenzee. Dragen en gedragen worden. Ingebakerd. Substituten voor geliefde handen. In 2021 - in volle corona lockdown - startte choreograaf en performer Caroline D'Haese met de creatie van de dansfilm 'Under Covers'. Nu wil ze d...
Een stille vermenigvuldigingsdans ontvouwt zich zonder aanraking. Dekens en lichamen spreiden zich uit in een lege ruimte. Dekens golven rond lichamen. Een dekenzee. Dragen en gedragen worden. Ingebakerd. Substituten voor geliefde handen.
In 2021 - in volle corona lockdown - startte choreograaf en performer Caroline D'Haese met de creatie van de dansfilm 'Under Covers'.

Nu wil ze dit materiaal terug naar het theater brengen. Je kan van dichtbij verschillende verhaallijnen ervaren, gebracht door 6 danser. Op scene staan mensen met diverse achtergronden, leeftijden en lichamen en een podiumgevoel om u tegen te zeggen. Met alleen een vloer en bergen dekens wordt gedanst met en rond alle beperkingen die ze tegenkomen. Zonder directe aanrakingen wervelen lichamen om hun as, elkaar en de dekens. Ze verstrengelen, soms tot een hoopje geborgenheid, soms met de energie en de snelheid van een groot feest.
Deze dansvoorstelling verwondert alle leeftijden.

Tussen 14.00 en 15.30 uur wordt ook een workshop georganiseerd. Wie hiervoor een ticket koopt krijgt automatisch toegang tot deze dansvoorstelling.

Wanneer

  • zo 5 december 2021
    van 16 tot 17 uur

Prijs

€ 5,00

Waar

EMotia
Oudenaardsesteenweg 456, 9420 Erpe-Mere

Organisatie

EMotia