Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Fabrique Magique (6+) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Wetenschapstheater voor het hele gezin! Een leerling-tovenares wil dolgraag toegelaten worden op de wereldberoemde tovenaarsschool 'Fabrique Magique'. Die heet zo omdat er aan de lopende band nieuwe, indrukwekkende magische trucs worden bedacht door 's werelds beste tovenaars. Daarvoor moet ze tijdens een strenge toelatingsproef bewijzen dat ze de tovertrucs van de jury kan herhalen en ...
Wetenschapstheater voor het hele gezin! Een leerling-tovenares wil dolgraag toegelaten worden op de wereldberoemde tovenaarsschool 'Fabrique Magique'. Die heet zo omdat er aan de lopende band nieuwe, indrukwekkende magische trucs worden bedacht door 's werelds beste tovenaars.
Daarvoor moet ze tijdens een strenge toelatingsproef bewijzen dat ze de tovertrucs van de jury kan herhalen en er de juiste spreuken bij kent. Wat de jury echter niet kan vermoeden, is dat onze tovenaarsleerlinge veel van wetenschappen weet. Al snel blijkt dat heel wat 'magische' trucs eigenlijk kunnen verklaard worden met wetenschappen. Wat volgt is een dolle rit doorheen tal van 'tovertrucs', waarbij het niet altijd duidelijk is waar de wetenschappen eindigen en de magie begint.

En dan blijft er natuurlijk die ene vraag: wordt onze kandidate toegelaten op de Fabrique Magique of niet? 'Spelenderwijzer' brengt al meer dan 10 jaar interactief wetenschapstheater voor jong en oud. Met veel humor en publieksinteractie tonen ze hoe boeiend en leuk wetenschappen en techniek zijn. Verwacht je aan een swingende voorstelling vol verwondering en ver(r)assingen, waarbij je ongemerkt ook veel bijleert!

Dit is een activiteit om te sparen voor 'Steenberg Feest!' op 27 augustus 2022! Wie een volle spaarkaart heeft, kan op dat gezinsfestival enkele leuke extra's beleven.

Wanneer

  • wo 9 februari 2022
    van 14 tot 15 uur

Prijs

€ 8,00

Waar

EMotia
Oudenaardsesteenweg 456, 9420 Erpe-Mere

Organisatie

EMotia