Gemeente Gemeente Erpe-Mere

María & Madhu - Antifona

Wanneer twee werelden met elkaar versmelten, is het resultaat vaak monumentaal. De Spaanse María Marin is een van de meest boeiende flamenco-gitaristes van vandaag. De Nederlands-Indiase Madhu Lalbahardoersing is dan weer een aanstormend talent uit de wereld van de klassieke lndiase zang. Ergens tussen Andalusië en India in vinden hun twee stemmen elkaar in de voorstelling Antifona. Van...
Wanneer twee werelden met elkaar versmelten, is het resultaat vaak monumentaal. De Spaanse María Marin is een van de meest boeiende flamenco-gitaristes van vandaag. De Nederlands-Indiase Madhu Lalbahardoersing is dan weer een aanstormend talent uit de wereld van de klassieke lndiase zang. Ergens tussen Andalusië en India in vinden hun twee stemmen elkaar in de voorstelling Antifona.
Vanuit een heel eigen traditie inter preteren zij samen een eeuwenoud religieus gezang ter ere van de maagd Maria.

Via een muzikale dialoog slaan de twee zangeressen een brug tussen Oost en West. Terwijl hun stemmen tot één hedendaagse klank samen smelten, verandert de eenvoudige melodie in een eerbetoon aan de vrouwelijkheid. De flamenco gitaar, opzwepende percussie en artistieke dans doen de rest in dit concert in het kader van het Festival van Vlaanderen.

Wanneer

  • za 11 december 2021
    van 20 tot 21.20 uur

Prijs

€ 20,00

Waar

EMotia
Oudenaardsesteenweg 456, 9420 Erpe-Mere

Organisatie

EMotia