Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Crossbones - Slide 'n Five

De trombone is een multifunctioneel instrument met een divers repertoire. Het Gentse Crossbones Trombone Collectief is een professioneel collectief met een geweldige kijk op klassieke muziek en cross-overmuziek. Met het programma Slide 'n five brengen de vijf trombonisten o.a. muziek van Dirk Brossé (Golden Drop Tune), Steven Verhaert (Brexit Cantate) en Toots Thielemans (Bluesette). Cr...
De trombone is een multifunctioneel instrument met een divers repertoire. Het Gentse Crossbones Trombone Collectief is een professioneel collectief met een geweldige kijk op klassieke muziek en cross-overmuziek.

Met het programma Slide 'n five brengen de vijf trombonisten o.a. muziek van Dirk Brossé (Golden Drop Tune), Steven Verhaert (Brexit Cantate) en Toots Thielemans (Bluesette). Crossbones zet daarnaast een aantal jonge componisten in de kijker onder wie Frederik Heirman, Rob Banken en - een van hun eigen trombonisten - Pieter Vandermeiren die ons meeneemt in de wereld van de filmmuziek.

Met ook een vleugje barok en film- en popmuziek doorkruisen de 5 trombonisten in dit kleurrijke programma vier eeuwen muziekgeschiedenis.

Wanneer

  • vr 26 november 2021
    van 20 tot 22 uur

Prijs

€ 17,50

Waar

EMotia
Oudenaardsesteenweg 456, 9420 Erpe-Mere

Organisatie

EMotia