Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Jaak Janssens - Hoe kan ik kanker voorkomen?

Jaak Janssens - Hoe kan ik kanker voorkomen? Kankerpreventie gaat over het maken van de juiste keuzes, over voeding en leefstijl. Ook en vooral bij kinderen. We kunnen ons risico op kanker verlagen door gezond te eten, voldoende te bewegen en een gezond gewicht te behouden. Onderzoek toont aan dat we hiermee ons risico op kanker met maar liefst een derde kunnen verlagen. Daarom is pr...
Jaak Janssens - Hoe kan ik kanker voorkomen?
Kankerpreventie gaat over het maken van de juiste keuzes, over voeding en leefstijl. Ook en vooral bij kinderen. We kunnen ons risico op kanker verlagen door gezond te eten, voldoende te bewegen en een gezond gewicht te behouden.

Onderzoek toont aan dat we hiermee ons risico op kanker met maar liefst een derde kunnen verlagen. Daarom is preventie ook enorm belangrijk.
Prof. dr. Jaak Janssens is voorzitter van het ECP (European Cancer Prevention), een organisatie die in Europa toonaangevend is op het vlak van kankerpreventie. Hij is de eerste Belg die de organisatie leidt en ook hoofdeditor is van de European Journal of Cancer Prevention.


Georganiseerd door Seniorenraad Erpe-Mere

Wanneer

  • do 12 mei 2022
    van 20 tot 22 uur

Prijs

Gratis

Waar

EMotia
Oudenaardsesteenweg 456, 9420 Erpe-Mere

Organisatie

EMotia