Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Under Covers - dansworkshop

Een stille vermenigvuldigingsdans ontvouwt zich zonder aanraking. Dekens en lichamen spreiden zich uit in een lege ruimte. Dekens golven rond lichamen. Een dekenzee. Dragen en gedragen worden. Ingebakerd. Substituten voor geliefde handen. In 2021 - in volle corona lockdown - startte choreograaf en performer Caroline D'Haese met de creatie van de dansfilm 'Under Covers'. Nu wil ze dit m...
Een stille vermenigvuldigingsdans ontvouwt zich zonder aanraking. Dekens en lichamen spreiden zich uit in een lege ruimte. Dekens golven rond lichamen. Een dekenzee. Dragen en gedragen worden. Ingebakerd. Substituten voor geliefde handen.

In 2021 - in volle corona lockdown - startte choreograaf en performer Caroline D'Haese met de creatie van de dansfilm 'Under Covers'. Nu wil ze dit materiaal terug naar het theater brengen.
Maximaal 25 deelnemers kunnen onder begeleiding van 6 dansers een eigen versie van 'Under Covers' maken. We gaan aan de slag met de dekens, de muziek en we verklappen een paar geheimen uit het werkproces.
Deze workshop is toegankelijk voor iedereen vanaf 5 jaar. Voor kinderen tussen 5 en 12 vragen we begeleiding van een volwassene. Meebrengen? Kledij waarin je vlot kan bewegen, eigen deken (groot en sterk) mag, maar moet niet.

Met het ticket voor deze workshop krijg je ook toegang tot de aansluitende dansvoorstelling (16.00 tot 17.00 uur).

Wanneer

  • zo 5 december 2021
    van 14 tot 15.30 uur

Prijs

€ 10,00

Waar

EMotia
Oudenaardsesteenweg 456, 9420 Erpe-Mere

Organisatie

EMotia