Gemeente Gemeente Erpe-Mere

20 jaar Wim Leys

'20 jaar Wim Leys' zal uitgebreid gevierd worden in EMotia. Wim zal er begeleid worden door zijn vaste band (Steven Jacobs, David Piedfort, Thomas Fiorini en Steven Dielkens). Bevriende artiesten Luc Steeno en Davy Gilles (De Romeo's) springen mee op het podium en brengen hun grootste hits. En alsof deze heren niet genoeg zijn verwachten we misschien ook nog een big surprise act. Omdat ...
'20 jaar Wim Leys' zal uitgebreid gevierd worden in EMotia. Wim zal er begeleid worden door zijn vaste band (Steven Jacobs, David Piedfort, Thomas Fiorini en Steven Dielkens). Bevriende artiesten Luc Steeno en Davy Gilles (De Romeo's) springen mee op het podium en brengen hun grootste hits. En alsof deze heren niet genoeg zijn verwachten we misschien ook nog een big surprise act.

Omdat 3 jaar met een Boysband toeren voldoende was stapte Wim Leys in 2000 solo op het podium.?
En het is niet bij één podium gebleven. Solo of met zijn Nederpop Band, @fundum, Rockabillies of Wim Leys Band… overal ging het dak er af. Drie maal nr 1 in de Vlaamse Ultratop 10 (of 50) en enkele keren een tweede of derde plaats, presentatiewerk bij Radio 2, een rol in musical Glory Halleluja, optredens in tal van radio- en tv programma's… het waren mooi gevulde jaren.

'Elk z'n eigen gang (pam pam pam)', 'Shout Shout', 'Happy Days', 'Vannacht zijn we samen',… Het zijn maar enkele van zijn liedjes die het goed deden en die je nog dagelijks kan horen of zien. Sympathieke ambiance vermengd met een portie Nederlandstalige rock'n' roll. Het vormt een unieke mix die het publiek altijd en overal weet te smaken.

Ondertussen is het ook 20 jaar geleden dat zijn debuut 'Raak' uitkwam en meteen vijf keer in het VRT programma 'Hitkracht' zat. En vandaag is er de single 'Ik kijk naar boven (Daar is de zon)' die nu al op veel airplay kan rekenen en een dikke top 10 hit is.

Wanneer

  • zo 17 oktober 2021
    van 14.30 tot 16.30 uur

Prijs

€ 16,00

Waar

EMotia
Oudenaardsesteenweg 456, 9420 Erpe-Mere

Organisatie

EMotia