Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Senne Misplon - 'Alles wat je moet/wil weten over gender- en seksuele diversiteit'

Op ons virtuele podium vertelt Senne ons alles wat we moeten en willen weten over gender- en seksuele diversiteit. Achteraf volgt een vrijblijvende Q&A waar hij graag met ons in dialoog gaat. Al sinds 1998 is Senne een enthousiast, gedreven duracell-konijn. Hij put veel moed en kracht uit zijn identiteit als trans man om zijn verhaal en kennis te delen. Tijdens zijn secundaire schoolca...
Op ons virtuele podium vertelt Senne ons alles wat we moeten en willen weten over gender- en seksuele diversiteit. Achteraf volgt een vrijblijvende Q&A waar hij graag met ons in dialoog gaat.

Al sinds 1998 is Senne een enthousiast, gedreven duracell-konijn. Hij put veel moed en kracht uit zijn identiteit als trans man om zijn verhaal en kennis te delen.

Tijdens zijn secundaire schoolcarrière merkte hij een grote onwetendheid bij zijn klasgenoten en mensen uit zijn omgeving wanneer termen zoals holebi, gender en/of transgender ter sprake kwamen. Hierdoor voelde hij zich vaak niet begrepen of erkend in zijn identiteit.

Senne's persoonlijke missie is mensen informeren en sensibiliseren in het landschap van gender- en seksuele diversiteit en seksualiteit. Met als uiteindelijke doel meer verdraagzaamheid en respect te creëren voor elkaar.

Wanneer

  • do 20 mei 2021
    van 20 tot 21.30 uur

Prijs

Gratis

Waar

EMotia
Oudenaardsesteenweg 456, 9420 Erpe-Mere

Organisatie

EMotia