Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Under Covers

Een ode aan het verloren dansfeest. Tijdens deze namiddag kan je komen proeven van een unieke soort vermenigvuldigingsdans. Dit kan alleen of met max 4. Een deken in een lege ruimte verspreidt zich zacht tot een zee van bewegende lichamen dragen en gedragen worden. Ingebakerd door vervanghanden De dansers van playgrounds nodigen het publiek uit om samen op de vloer, met stapels dekens ...
Een ode aan het verloren dansfeest. Tijdens deze namiddag kan je komen proeven van een unieke soort vermenigvuldigingsdans. Dit kan alleen of met max 4.

Een deken in een lege ruimte verspreidt zich zacht
tot een zee
van bewegende lichamen
dragen en gedragen worden.
Ingebakerd door vervanghanden

De dansers van playgrounds nodigen het publiek uit om samen op de vloer, met stapels dekens en lichamen een ingetogen dansfeest tot leven te wekken.
Zonder ook maar 1 directe aanraking, wervelen dekens lichamen om hun as en door de ruimte. Ze verstrengelen in elkaar, soms tot een hoopje geborgenheid, soms met de energie en de snelheid van een groot feest.

Na de proever van de film Under Covers, wordt dit nu een live event waarbij de performers de spelregels zonder woorden over brengen op het publiek. Het gebeurd op zo een manier dat iedereen kijker en performer kan zijn. De grenzen tussen de performers en het publiek vervagen. Under Cover wil een voorstelling zijn waar inclusiviteit gewoon is.

Concept: Caroline D'Haese
Met: Samuel Baidoo, Leen Dewilde, Glen D'haenens, Caroline D'Haese, Marie Limet, Frauke Mariƫn, Meike Stevens, Bert Temmerman en Goele Van Dijck

Met de steun van de Vlaamse Gemeenschap, EMotia en p l a y g r o u n d s vzw
Met dank aan co-producent cultuurcentrum De Werf Aalst in de ontwikkeling van Under Covers en de co-realisatie van de film.

Wanneer

  • zo 16 mei 2021
    van 15 tot 16 uur

Prijs

€ 10,00

Waar

EMotia
Oudenaardsesteenweg 456, 9420 Erpe-Mere

Organisatie

EMotia