Gemeente Gemeente Erpe-Mere

De beste apps voor je smartphone en tablet

Veel mensen gebruiken op hun smartphone eigenlijk maar een beperkt aantal apps. En toch bestaan er miljoenen apps die het leven gemakkelijker kunnen maken. Zo veel dat je door het bos de bomen niet meer ziet. Maar welke zijn echt de moeite waard? In deze interactieve demosessie maak je kennis met een 25-tal verrassende apps voor alle mogelijke doeleinden: om te gebruiken op kantoor, op reis, ...
Veel mensen gebruiken op hun smartphone eigenlijk maar een beperkt aantal apps. En toch bestaan er miljoenen apps die het leven gemakkelijker kunnen maken. Zo veel dat je door het bos de bomen niet meer ziet. Maar welke zijn echt de moeite waard? In deze interactieve demosessie maak je kennis met een 25-tal verrassende apps voor alle mogelijke doeleinden: om te gebruiken op kantoor, op reis, om te sporten ... Er is ook aandacht voor veiligheid op je smartphone.

BibArt lanceert vier, aparte lezingen rond digitale dingen in de maand mei. We werken hiervoor samen met Appstublieft. De lezingen gaan online door via zoom, enkele dagen voor de start ontvang je een e-mail met de link. Deelnemen is gratis maar inschrijven is verplicht. Het aantal deelnemers is beperkt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • ma 3 mei 2021
    van 20 tot 22 uur

Prijs

Gratis

Waar

Openbare Bibliotheek Erpe-Mere
Oudenaardsesteenweg 458, 9420 Erpe-Mere

Organisatie

BibArt